Batang las

  • PVC welding rod

    Rod las PVC

    Ukuran: 2.0mm ~ 4.0mm
    Panjangna: 1200mm atanapi panjang sanésna.
    Wangun: buleud tunggal, buleud ganda, segitiga.
    Warna Standar: kulawu poék, kulawu ngora, bodas, hideung, jelas, krim, beureum sareng warna sanésna numutkeun kabutuhan konsumén.

  • PP welding rod

    Rod las PP

    Ukuran: 2.0mm ~ 4.0mm
    Panjangna: 2000mm atanapi panjangna sanés.
    Wangun: buleud tunggal, buleud ganda, segitiga.
    Warna Standar: Alami, Abu (RAL7032), Bodas, Hideung, Biru sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

  • HDPE welding rod

    HDPE rod las

    Ukuran: 2.0mm ~ 4.0mm
    Panjangna: 2000mm atanapi panjangna sanés.
    Wangun: buleud tunggal, buleud ganda, segitiga.
    Kelir Standar: Alami, Bodas, Hideung, Biru sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.