Pipa UPVC

  • UPVC chemical pipe

    Pipa kimia UPVC

    Résin pvc nyaéta bahan utama pipa kimia pv-u, pipa bérés nyetak ku nambihan jumlah aditif anu saé, prosés pergaulan, ékstrusi, ukuran, épérsip, motong, beuli sareng seueur téknologi pengolahan anu sanés. Rupa-rupa cairan kimia tiasa ditransferkeun dina jenis pipa ieu di handapeun 45 ℃, sareng tiasa dianggo pikeun pangiriman cai anu teu nginum dina tekanan anu sami.

    Standar: GB / T4219—1996
    Spésifikasi: Ф20mm — Ф710mm

  • PVC Transparent pipe

    Pipa Transparan PVC

    Warna: Jelas, transparan.
    Bahan: Bahan kaku ékstrusi
    Spésifikasi produk: Φ25mm ~ Φ110mm
    Ukuran: Kami ngadamel profil nuturkeun sarat gambar pikeun pelanggan.

  • PVC-M water supply pipe

    Pipa suplai cai PVC-M

    Pipa suplai cai PVC-M tabrakan tinggi didamel tina partikel anorganik anu kaku anu tiasa nguatkeun pipa, metoda ieu tiasa ngajaga ciri kakuatan tinggi bahan PVC, dina waktos anu sami éta ngagaduhan kateguhan anu saé sareng kamampuan tahan tekanan anu luhur, sareng ningkatkeun skalabilitas bahan sareng pasipatan anti rengat ogé.

    Standar: CJ / T272—2008
    Spésifikasi: Ф20mm — Ф800mm

  • UPVC electrical pipe

    Pipa listrik UPVC

    Kinerja sunflower non-plasticizing kinerja kaku kaku retardant insulated pipa listrik PVC-U sareng asesoris, saluyu sareng standar perusahaan sareng desain standar JG / T3050-1998, pipa listrik PVC ngagaduhan sipat anu saé sapertos résistansi tekanan anu kuat, tahan korosi, résistansi serangga, tahan seuneu, sareng sajabana Dina konstruksi, aranjeunna ogé ngagaduhan sipat anu hadé sapertos résistansi tekanan anu kuat, résistansi korosi, ngengat-buktina, tahan seuneu, insulasi, jst.

    Standar: QB / T2479—2005
    Spésifikasi: Ф16mm — Ф50mm

  • UPVC drainage and irrigation pipe

    Drainase UPVC sareng pipa irigasi

    Pipa Irigasi PVC-U nganggo résin pvc salaku bahan utami, éta réngsé nyetak ku nambihan jumlah aditif anu saé, campuran prosés sareng téknologi pengolahan ekstrusi.
    Sabalikna mangrupikeun bahan pipa palastik, komponén utama résin PVC. Dibandingkeun sareng pipa drainase anu sanés, kinerja PVC parantos disiapkeun, sareng sababaraha kaunggulan sanésna ditambihan.

    Standar: GB / T13664—2006
    Spésifikasi: Ф75mm — Ф315mm

  • UPVC water supply pipe

    Pipa suplai cai UPVC

    Pipa PVC-U nganggo résin pvc salaku bahan utami, éta parantos réngsé kapang ku cara nambihan jumlah aditif anu cocog, pergaulan, ékstrusi, ukuran, pendinginan, motong sareng belling sareng seueur téknologi pengolahan anu sanés, waktos damel na tiasa ngahontal 50 taun.

    Standar: GB / T10002.1—2006
    Spésifikasi: Ф20mm — Ф800mm