Rod PVC

  • PVC square rod

    Rod pasagi PVC

    Ukuran: 10mmx10mm
    Beungeut: Lemes.
    Warna Standar: Abu-abu poék (RAL7011), hideung, bodas sareng warna sanés numutkeun sarat konsumén.
    Panjangna: Naon panjangna.
    Gravitasi khusus: 1.45-1.5g / cm3

  • PVC round rod

    Rod buleud PVC

    Ukuran mm: 10, 13, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 110, 120, 130, 140 , 150, 160, 180, 200
    Ukuran inci: 0.375 ", 0.5", 0.625 ", 0.75", 1 ", 1.25", 1.375 ", 1.625", 1.75 ", 2", 2.25 ", 2.5", 2.75 ", 3", 3.25 ", 3.5" , 3,75 ", 4", 5 ", 5.125", 5.5 ", 6", 6.5 ", 7", 8 ".
    Beungeut: Lemes.
    Warna Standar: Abu-abu poék (RAL7011), hideung, bodas, beureum sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
    Panjang: Éta tiasa ngarobih numutkeun sarat.