Pipa pipa PVC

  • PVC pipe fitting

    Pipa pvc pas

    Produksi rupa-rupa fittings pipa PVC, dianggo pikeun sambungan pipa PVC.
    Warna: kulawu
    Ukuran: Φ20mm ~ Φ710mm

  • PVC-O pipe

    Pipa PVC-O

    PVC-O, nami Cina tina PVC berorientasi biaxial, mangrupikeun épolusi pangénggalna bentuk pipa PVC. Éta tina pipa ku téknologi ngolah orientasi khusus. Pipa PVC-U anu dihasilkeun ku metode ékstrusi nyaéta aksial sareng radial manjang, sahingga molekul ranté panjang PVC dina pipa disusun dina urutan biaxial, sareng jinis pipa PVC anu énggal kalayan kakuatan tinggi, kateguhan tinggi, résistansi pangaruh tinggi sareng kacapean résistansi dicandak.