Pipa suplai cai PVC-M

  • PVC-M water supply pipe

    Pipa suplai cai PVC-M

    Pipa suplai cai PVC-M tabrakan tinggi didamel tina partikel anorganik anu kaku anu tiasa nguatkeun pipa, metoda ieu tiasa ngajaga ciri kakuatan tinggi bahan PVC, dina waktos anu sami éta ngagaduhan kateguhan anu saé sareng kamampuan tahan tekanan anu luhur, sareng ningkatkeun skalabilitas bahan sareng pasipatan anti rengat ogé.

    Standar: CJ / T272—2008
    Spésifikasi: Ф20mm — Ф800mm

  • UPVC water supply pipe

    Pipa suplai cai UPVC

    Pipa PVC-U nganggo résin pvc salaku bahan utami, éta parantos réngsé kapang ku cara nambihan jumlah aditif anu cocog, pergaulan, ékstrusi, ukuran, pendinginan, motong sareng belling sareng seueur téknologi pengolahan anu sanés, waktos damel na tiasa ngahontal 50 taun.

    Standar: GB / T10002.1—2006
    Spésifikasi: Ф20mm — Ф800mm