Lambaran PP

  • β (Beta) PPH sheet

    β (Béta) lambar PPH

    Kisaran kandel: 2mm ~ 30mm
    Max. Lebar: 2200mm
    Panjangna: Naon panjangna.
    Ukuran Standar: 1220mmx2440mm; 1500mmx3000mm
    Sareng kami nawiskeun potongan jasa pikeun ukuran PP Lambaran kaku, punten kersa masihan terang ka kami tentang ukuran anu dibutuhkeun.
    Permukaan: herang.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032) sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

  • PP rigid sheet(glossy surface)

    PP lambar kaku (permukaan herang)

    Kisaran kandel: 2mm ~ 40mm
    Lebar: 2mm ~ 20mm: 1000mm ~ 2400mm
    25mm ~ 40mm: 1000mm ~ 1500mm
    Panjangna: Naon panjangna.
    Sareng kami nawiskeun potongan jasa pikeun ukuran PP Lambaran kaku, punten kersa masihan terang ka kami tentang ukuran anu dibutuhkeun.
    Permukaan: herang.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032), hideung, biru ngora, konéng sareng warna sanés numutkeun sarat konsumén.

  • PP rigid sheet(embossed surface)

    PP lambar kaku (permukaan timbul)

    Ukuran: Kisaran kandel: 3mm ~ 15mm
    Lebar: 3mm ~ 15mm: 1000mm ~ 1500mm
    Panjangna: Naon panjangna.
    Sareng kami nawiskeun potongan jasa pikeun ukuran PP Lambaran kaku, punten kersa masihan terang ka kami tentang ukuran anu dibutuhkeun.
    Permukaan: timbul.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032), hideung, biru ngora, konéng sareng warna sanés numutkeun sarat konsumén.

  • PP rigid sheet (UV stabilized)

    PP lambar kaku (UV stabil)

    Ukuran: Kisaran kandel: 2mm ~ 30mm
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm
    Permukaan: herang, embossed.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032), hideung, sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

  • PP fire retardant sheet

    Lambar tahan seuneu PP

    Kisaran kandel: 2mm ~ 30mm
    Ukuran standar: 1220mmx2440mm; 1000mmx2000mm; 1500mmx3000mm
    Sareng kami nawiskeun potongan jasa pikeun ukuran PP Lambaran kaku, punten kersa masihan terang ka kami tentang ukuran anu dibutuhkeun.
    Permukaan: hérang , timbul.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032), hideung, sareng warna sanés numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

  • PP fibre masked sheet

    Lambaran topéng serat PP

    Kisaran kandel: 3mm ~ 30mm
    Lebar: 3mm ~ 30mm: 1000mm ~ 1500mm
    Panjangna: Naon panjangna.
    Sareng kami nawiskeun potongan jasa pikeun ukuran PP Lambaran kaku, punten kersa masihan terang ka kami tentang ukuran anu dibutuhkeun.
    Permukaan: serat topéng.
    Warna Standar: Alami, kulawu (RAL7032), hideung, biru ngora, konéng sareng warna sanés numutkeun sarat konsumén.