Ngepaskeun pipa

  • PVC pipe fitting

    Pipa pvc pas

    Produksi rupa-rupa fittings pipa PVC, dianggo pikeun sambungan pipa PVC.
    Warna: kulawu
    Ukuran: Φ20mm ~ Φ710mm

  • HDPE pipe fitting

    Pipa HDPE pas

    Fittings pipa HDPE, disebut ogé fittings pipa poliétilén atanapi fittings poli, dianggo pikeun sambungan sistem pipa HDPE.
    Rutin, fittings pipa HDPE sayogi dina konfigurasi anu paling umum tina kopling, tees, reducers, siku, flensa rintakan & saddle, sareng sajabana.
    Pipa HDPE pipa, anu dilakukeun ku bahan kualitas anu saé, mangrupikeun pilihan anu saé pikeun sambungan pipa HDPE.

  • PVC-O pipe

    Pipa PVC-O

    PVC-O, nami Cina tina PVC berorientasi biaxial, mangrupikeun épolusi pangénggalna bentuk pipa PVC. Éta tina pipa ku téknologi ngolah orientasi khusus. Pipa PVC-U anu dihasilkeun ku metode ékstrusi nyaéta aksial sareng radial manjang, sahingga molekul ranté panjang PVC dina pipa disusun dina urutan biaxial, sareng jinis pipa PVC anu énggal kalayan kakuatan tinggi, kateguhan tinggi, résistansi pangaruh tinggi sareng kacapean résistansi dicandak.