Kami Badé Ngiringan Pameran Chinaplas 2021 Di Shenzhen Ti 13 April dugi ka 16 April.

Kami bakal ngiringan paméran CHINAPLAS 2021 di Shenzhen ti tanggal 13 April dugi ka 16 April.
Ieu mangrupikeun inpormasi lengkep pikeun pameran:
No Booth Kami: 16W75
Tanggal paméran: 13th, April. ka 16th, April.

Produk kami: Lambaran PVC, lambar PP, lambar HDPE, batang PVC,
Pipa UPVC sareng perlengkapan, pipa HDPE sareng alat kelengkapan
Pipa PP & PPR sareng perlengkapan, pipa las PP PP propil PP.
Halaman wéb kami: www.ldsy.cn www.lidaplastic.com
Kami ngarepkeun kunjungan anjeun!
Pedaran industri plastik
Plastik patuh kana bahan anu sanyawa organik sintétis atanapi semi-sintétik tiasa dialihkeun sareng gampang dibentuk janten objék padet. Sipat mékanis sareng termalna – daya tahan, tahan korosif sareng palenturan – ngajantenkeun bagian-bagian idéal pikeun pabrik. Nalika palastik dianggo salaku komponén pikeun pabrik alat-alat aslina (OEM), éta kadang disebut plastik rékayasa.
Plastik dipikaterang ngagaduhan atribut kinerja anu luhur. Aranjeunna hemat beurat, insulator anu saé, gampang thermoformed sareng tahan kimia, teu kakantun hemat biaya. Janten, sababaraha plastik rékayasa paling umum dina industri plastik, sagigireun karét sintétik – sapertos Acrylonitrile butadiene styrene (ABS) anu dianggo dina monitor komputer, printer sareng topi keyboard, Polyurethanes (PU) dijantenkeun bagian plastik tina alat-alat éléktronik atanapi suspénsi otomotif. , Polycarbonate (PC) dipaké pikeun cakram kompak, kasus MP3 sareng telepon sareng headlamp otomotif, Poliétilén (PE) dianggo pikeun insulator kabel sareng kotak plastik anu dicetak sareng Polipropilén (PP) anu dianggo pikeun éléktronika konsumén, fenders mobil (bumper) sareng sistem pipa tekanan plastik ) – Parantos ngagentos bahan rékayasa tradisional sapertos logam sareng kai.
Ti saprak 2013, Cina parantos janten produser palastik pangageungna di dunya, nyatakeun ampir sapertilu produksi plastik global, numutkeun ka Statista. Industri plastik di Cina nyaksian paningkatan kaluaran produksi mangtaun-taun, berkat paménta anu ningkat pikeun plastik rékayasa di industri kelas luhur sapertos rakitan otomotif sareng pabrik éléktronik. Dina 2016, aya langkung ti 15,000 perusahaan manufaktur plastik di Cina, kalayan total pendapatan penjualan ngahontal sakitar 2,30 triliun CNY (US $ 366 milyar). Produksi palastik darat ti 2017 dugi ka 2018 ngahontal sekitar 13,95 juta ton produk plastik sareng bagian plastik.


Waktos Post: Mar-25-2021