Kualitas Produk kaku Plastik Lida Pikeun Ngahontal Tingkat Tingkat Internasional Atanapi Asing

Panel lambar plastik plastik Lida kaku parantos diuji sareng dikonfirmasi ku departemén anu aya hubunganana, dugi ka dibekelan Propinsi Hebei pikeun ngadopsi langkah-langkah palaksanaan manajemén standar internasional, meunang pengawasan pasar Provinsi Hebei sareng administrasi anu dikaluarkeun ku "panerapan sertipikat akreditasi standar internasional" . Sértipikat nunjukkeun yén kualitas produk kami parantos ngahontal tingkat internasional atanapi tingkat lanjut asing.

Panel Lambaran PVC kami didamel tina termoplastik anu serbaguna pisan. Éta ngagaduhan résistansi kimia sareng stress-cracking anu alus, insulasi sora, insulasi panas sareng nyerep sora sareng pelestarian panas sareng pencegahan korosi. Panel lambar PVC nyayogikeun kateguhan anu hadé sareng résistansi dampak anu saé. Diproséskeun sareng rumus tahan cuaca, produk ieu kalembaban sareng tahan kapang sabab henteu nyerep cai. Lambaran pvc tahan lami sareng tahan warna na sataun demi taun. Tambih Deui, beurat enteng na mempermudah panyimpenan sareng transportasi.

Polyvinyl chloride (PVC) mangrupikeun salah sahiji termoplastik paling serbaguna anu dianggo ayeuna. Hal ieu digunakeun sacara éksténsif dina sadaya industri ti bungkus dahareun, dugi ka pangwangunan bumi. Babandingan kakuatan-pikeun-beuratna anu hadé sareng résistansi seuneu anu hadé, ditambah ku béaya na anu murah, ngajantenkeun bahan pilihan pikeun aplikasi anu paling nuntut.

Suhu jasa maksimum pikeun PVC nyaéta 140 ° F (60 ° C). Sipat fisik pvc tiasa gampang dirobih ku ditambahan palastik, modifier pangaruh sareng bahan sanés pikeun ngembangkeun sareng ningkatkeun sipat spésifik. PVC kaku kami mangrupikeun bahan tahan korosi tinggi sareng sipat dampak normal sareng dianggo dimana serangan kimia mangrupikeun perhatian anu utama.


Waktos Post: Mar-25-2021