Pipa HDPE

  • HDPE water supply pipe

    Pipa suplai cai HDPE

    Spésifikasi: Φ20mm ~ Φ800mm
    Warna standar: hideung, bodas alami.
    Panjangna: 4m, 5m sareng 6m. Éta tiasa ngaropea.
    Standar: GB / T13663—2000
    Jenis Konéksi: Ku las panas-lebur.

  • HDPE reinforced spiral corrugated pipe with steel belt

    HDPE bertulang spiral pipa bergelombang ku beubeur waja

    Standar: CJ / T225—2006
    Spésifikasi:
    Kakuatan Loop: SN8, SN12.5, SN16
    Spésifikasi: DN500mm-DN2200mm

  • HDPE drainage and irrigation pipe

    Saluran HDPE sareng pipa irigasi

    Spésifikasi: Φ20mm ~ Φ800mm
    Warna standar: hideung, bodas.
    Panjangna: 4m, 5m sareng 6m. Éta tiasa dikustomisasi.
    Standar: GB / T13663—2000
    Jenis Konéksi: Ku las panas-lebur.

  • HDPE double wall corrugated pipe

    Tembok ganda HDPE pipa bergelombang

    Bahan baku utama pipa bergelombang témbok HDPE nyaéta poliétilén kapadetan tinggi, pipa diekstrusi ku extruder ko-extrusion ti jero sareng luar masing-masing, témbok jero lemes sareng témbok luar nyaéta trapezoidal.
    Aya lapisan kerung antara tembok jero sareng luar. Produk ngagaduhan sababaraha kaunggulan sapertos kaku kaku, kakuatan, beurat enteng, noise damping, stabilitas UV tinggi, umur panjang sareng lenturan anu saé, anti tekanan, kakuatan pangaruh tinggi sareng sajabina. Éta tiasa dianggo dina bagian géologis anu goréng, éta mangrupikeun gaganti anu ideal pikeun pipa saluran pembuangan tradisional.

  • HDPE natural sheet

    Lambaran alami HDPE

    Kisaran kandel: 3mm ~ 20mm

    Lebar: 1000mm ~ 1600mm

    Panjangna: Naon panjangna.

    Permukaan: herang.

    Warna: alami.