Tembok ganda HDPE pipa bergelombang

  • HDPE double wall corrugated pipe

    Tembok ganda HDPE pipa bergelombang

    Bahan baku utama pipa bergelombang témbok HDPE nyaéta poliétilén kapadetan tinggi, pipa diekstrusi ku extruder ko-extrusion ti jero sareng luar masing-masing, témbok jero lemes sareng témbok luar nyaéta trapezoidal.
    Aya lapisan kerung antara tembok jero sareng luar. Produk ngagaduhan sababaraha kaunggulan sapertos kaku kaku, kakuatan, beurat enteng, noise damping, stabilitas UV tinggi, umur panjang sareng lenturan anu saé, anti tekanan, kakuatan pangaruh tinggi sareng sajabina. Éta tiasa dianggo dina bagian géologis anu goréng, éta mangrupikeun gaganti anu ideal pikeun pipa saluran pembuangan tradisional.