Wisata Pabrik

Wisata Pabrik

Saprak didirikeun taun 1997, Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. parantos nyiptakeun budaya produk teras-terasan sareng pamekaran jasa, sareng teu lami deui janten perusahaan terkenal internasional. Kami terus ngenalkeun kana fasilitas produksi maju asing sareng dugi ka ayeuna urang gaduh 20 fasilitas lambaran maju, 35 fasilitas pikeun pipa sareng produk plastik sanés. Perusahaan nyertakeun luas 230000 méter pasagi, sareng produksi taunan langkung ti 80000 ton. Kami hiji-hijina perusahaan anu nyusun sareng ngadamel standar nasional pikeun produk lambar plastik.

factory03
factory04
factory02
factory01

Tur Pameran

exhibition02
exhibition01
exhibition04
exhibition05
exhibition08
exhibition06
exhibition07