Kasus Téknik

The engineering case02
The engineering case01

Kasus Téknik

Proyék produksi set lengkep alat serepan asam sulfat tina Sichuan Huili Magnesium sareng Nikel Company PP Lambaran

Kunming platinum rhodium quenching project PVC Lambaran

Proyék kontrak umum rékayasa kobalt oksida tina institut panalungtikan umum Beijing ngeunaan tambang sareng metalurgi PP Lambaran

Proyék ékspansi tambaga-kobalt industri jiangsu kailik kobalt PP Lambaran

Warna sedeng Kongo (Kinshasa) Proyék tambang tembaga-kobalt Dizwa Pipa PVC

Proyék Nginum Cai Xintian County Aman Pipa PVC

Proyék konstruksi lahan pertanian standar tinggi kota Yongji pipa pipa

Proyék pangwangunan lahan pertanian standar tinggi di Tanyi Town of Fei County HDPE Pipe

Jiexiu Hongshan Irigasi Kabupatén Proyék Transformasi Cai PVC & Pipa HDPE

Pipa Proyék Perusahaan Cai Distrik Nanhai Anyar di Kota Weihai, Pipa HDPE Propinsi Shandong

The engineering case04
The engineering case01
The engineering case03

Proyek panutup lombang kabel Angola Lubango PVC Lambaran

Pabrikan alur éléktroda FRP pikeun proyék éléktrolisis tambaga Samsung lambar PVC

Proyék kosmokimia Koréa tambaga-kobalt PP Lambaran
Kongo héjo proyék tambaga-kobalt Lambaran PVC Lambaran

Tembaga sareng proyék pamulihan kobalt polimérmat dina Taihe Iron Mine of Chongsteel Group Lambaran PVC
Guangxi Guilin Xiangyun Industri Manganese proyék mangan éléktrolisis PP Lambaran
Xinshao Chenzhou Antimony Industri Electrolytic Equipment Manufaktur Project Lambaran PVC

Xichang Taihe Iron Mine, set lengkep slag hopper cocog campuran proyék produksi tank bubur PP Lambaran
Sichuan chonggang éléktroda proyék proyék palastik peralatan ngadamel proyék PVC Lambaran