Taros Kami

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd.

Alamat

No.316 Pingan West Street, Shunping County, Baoding City, Hebei, Cina 072250

Telepon

0086-17731201156

0086-312-5381013

Whatsapp

17731201008

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami