Tentang Kami

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd.

APLIKASI PRODUK
Produk kami seueur dianggo dina bidang kimia, rékayasa, éléktronika, tuangeun, pangobatan médis, suplai cai sareng proyek pembuangan, bahan konstruksi, irigasi tegalan, panyebaran laut, komunikasi listrik sareng industri sanés.

NAON WE LAKU
Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu dikenal dina téknologi ékstrusi produk plastik kinerja tinggi di Cina. Kami nyayogikeun lambar PVC, lambar PP, lambar HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC sareng rod las PP pikeun sababaraha aplikasi anu beragam.

Skala urang
Saprak didirikeun taun 1997 Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. parantos nyiptakeun budaya produk teras-terasan sareng pamekaran jasa, sareng teu lami deui janten perusahaan terkenal internasional. Kami terus ngenalkeun kana fasilitas produksi maju asing sareng dugi ka ayeuna urang gaduh 20 fasilitas lambaran maju, 35 fasilitas pikeun pipa sareng produk plastik sanés. Perusahaan nyertakeun luas 230000 méter pasagi, sareng produksi taunan langkung ti 80000 ton. Kami hiji-hijina perusahaan anu nyusun sareng ngadamel standar nasional pikeun produk lambar plastik.

SERTIFIKASI INTERNASIONAL
Kualitas produk sareng jasa kami diukur dumasar kana standar nasional sareng internasional sareng pedoman. Kacuali ngayakeun pamariksaan komprehensif di bumi, kami parantos kéngingkeun sababaraha sertifikasi éksternal, misal. kami parantos ngamankeun Akrédikasi Manajemen Kualitas Internasional ISO9001 pikeun kualitas sacara serius. Sareng taun 2003 éta ngagaduhan Sértipikat Perusahaan berteknologi Tinggi, teras ngalirkeun sertipikat pikeun pengecualian produk tina pamariksaan panjagaan kualitas di 2007. Kami ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 di 2008.

Kami parantos netepkeun jaring penjualan sadunya, dirojong ku berorientasi pelanggan anu langgeng sareng pamutahiran kontinyu produk sareng prosés. Sajauh ieu produkna parantos diékspor ka langkung ti 30 nagara, sapertos Amérika, Inggris, Kanada, Australia, Singapura, Malaysia, Thailand sareng sajabina. Kami kéngingkeun penilaian anu saé tina sadaya klien kami ku hak produk kinerja tinggi, harga preferensial sareng layanan omnibearing.

certificate01
certificate05
certificate03
certificate02
certificate04
certificate06
certificate07

Hoyong damel sareng urang?

LAYANAN SELEPAS-NGASOR
Baoding Industri Plastik Lida Co., LTD., salawasna nyandak "24 jam jasa, jasa canggih, jasa prosés sadayana, jasa salami umur" salaku tujuan jasa kami, jeung "kudu ngalamar konsuméns'paménta, meunang éta konsuménkayakinan ku aranjeunna kapuasan "salaku konsép jasa kami, taat kana kualitas narékahan pikeun salamet, pikeun épisiénsi sareng pamekaran, jasa pikeun reputasi. Kamingajamin produk kualitas dina jangka waktu jaminan, lamun éta produk gaduh masalah kualitas, Kami bakal ngalereskeun, ngagantian atanapi balik balik deui tanpa sarat.  

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun langkung ti ngan ukur produk anu kualitas pikeun konsumén, ogé nawiskeun sababaraha layanan nilai tambah kalebet dukungan téknis sareng tanggepan tepat waktos pikeun kabutuhan sadidinten pelanggan. Kami berkolaborasi sareng anjeun unggal dinten sanés ngan ukur ngan ukur harepan anjeun anu paling luhur, tapi pikeun ngabantosan anjeun ngaeksploitasi pasar énggal. Mangga ngahubungan kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd.