Kami nyayogikeun lambar PVC, lambar PP, lambar HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC sareng rod las PP pikeun sababaraha aplikasi anu beragam.

ngeunaan
urang

Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu dikenal dina téknologi ékstrusi produk plastik kinerja tinggi di Cina. Kami nyayogikeun lambar PVC, lambar PP, lambar HDPE, batang PVC, pipa PVC, pipa HDPE, pipa PP, profil PP, batang las PVC sareng rod las PP pikeun sababaraha aplikasi anu beragam.

Saprak didirikeun taun 1997 Baoding Lida Plastik Industri Co., Ltd. parantos nyiptakeun budaya produk teras-terasan sareng pamekaran jasa, sareng teu lami deui janten perusahaan terkenal internasional. Kami terus ngenalkeun kana fasilitas produksi maju asing sareng dugi ka ayeuna urang gaduh 20 fasilitas lambaran maju, 35 fasilitas pikeun pipa sareng produk plastik sanés. Perusahaan nyertakeun luas 230000 méter pasagi, sareng produksi taunan langkung ti 80000 ton. Kami hiji-hijina perusahaan anu nyusun sareng ngadamel standar nasional pikeun produk lambar plastik.

warta sareng inpormasi